Digestive är definitivt mitt favoritkex. det är gott med ost på, som botten i cheesecakes och banoffeepaj, att smula över glass eller bara äta som det är
Hirs är typ det snällaste en kan äta för magen. Dessutom är det sjukt gott att göra gröt på. 1 dl hirsflingorvaniljpulver1 dl kokosdryck1,5 dl vattenkanel
Jag har mest bakat matbröd med jäst den senaste tiden, men fick lust att göra ett bikarbonatbröd. Inspiration till det fick jag när vi var på resturang Sjögräs i Stockholm, och jag fick ett så gott, mörkt bröd från Friends of Adam som jag tror var ett bikarbonatbröd
Teff är ett naturligt glutenfritt sädesslag som härstammar från Etiopien. Mjölet är rikt på näring och mineraler och ger en mustig och god brödsmak tycker jag
Mixa valnötterna tills de är grovhackade. Tillsätt övriga ingredienser och mixa hastigt ihop allt. Tryck ut massan i en form med bakplåtspapper, cirka 14 × 20 centimeter
Enklare att göra än vanlig lasagne och minst lika god. 4 portioner. 1 hackad gul lök 2 pressade vitlöksklyftor 1 msk olivolja 70 g babyspenat 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar 500 g passerade tomater 9 lasagneplattor 1 tunt hyvlad zucchini 250 g keso 3