Dessa kakor är farligt goda, när man väl har smakat är det svårt att sluta äta. Det som gör dom här kakorna sådär extra goda är att man fryser in små bollar av nutella som man sedan lägger i mitten av degen innan den ska in i ugnen så när man sen tar ut kakorna så har nutella runnit ut i hela kakorna och det är sådär kletiga och goda
Men tanken är ju god, en alldeles speciell dag till de man älskar… så jag tänkte iallafall baka lite hjärtliga kakor till denna dag… vi får väl se vem som får en liten cellofanpåse med de fina kakorna
Låt kakorna svalna på galler eller på bakplåtspappret som drar av plåten direkt på bakbordet. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 8-10 minuter i 175 grader, tills de fått en aning färg
Kakorna är något av de godaste jag bakat inom småkakskategorin, tror jag faktiskt. Med ännu lite flingsalt på toppen som blir en perfekt brytning mot det söta blir de här kakorna himmelsk goda
Kakor med chokladbitar och havssalt – småkakor med tre sorters socker, vitt socker, farinsocker och vaniljsocker, med bitar av mellanmörk choklad sprinklade med havssalt
Underbara små kakor med smak av cheesecake - ät de naturella eller toppa med din favoritsmak. Kakor. Platta till kakorna lite lätt och gör en grop i mitten med t