Jag har alltid velat lära mig spela Mahjong. Tyvärr har jag inte ens kommit i närheten ännu . Men när jag och mina vänner träffades för att tillsammans rulla vårrullar inför en annan väns bröllop kännde jag att känslan, den jag inbillar mig finns kring ett Mahjong bord, infann sig
Fliskt och fläscht. 2 kyckling filéer2 cm ingefära1 vilök1/2 tsk saltLimejuice+Glasnudlar1/5 dm gurka1 tomatnäve haricot verdes1 morot5 cm purjo+1 tsk socker (kan behövas mer smaka av)1 lime1 msk fisksås1/2-1 chilli beroende på hetta1/2 kruka koriander1 vitlökSkär kycklingen i mindre bitar
Ansa citrongrässtjälkarna och skär dem papperstunna. Hetta upp oljan i en stor kastrull på hög värme. Lägg i vitlök och scharlottenlök och fräs tills det har fått färg