Min kokbok

Min kokbok

  • 6 Recept

Vildsvinskorv med curry

Recept från Svenska Viltmatakademin i samarbete med Professional Secrets. Svenska Viltmatakademin vill värna jaktens och viltets skötsel för en bättre köttkvalitet, kokkonsten om vilt och hur förädling av viltkött kan ske på bästa sätt
Saltlakritstryffel

Saltlakritstryffel

Hacka chokladen. Krossa eller mixa de turkiska pepparkaramellerna. Koka upp grädden och smält hälften av den turkiska pepparn i den
Tacopaj

Tacopaj

Stek under tiden löken några minuter i olja, tillsätt köttfärsen och stek tills den är genomstekt. Förgrädda pajskalet i 15 min. Puttra i ca 10 min. Låt naturell yoghurt rinna av i ett kaffefilter i en sil eller durkslag ca 5-10 min. Gratinera i 20 minuter
Ernsts snabbsill

Ernsts snabbsill

CurrysillGör tunna stavar av äpplet. Lägg det i en skål och slå över lite sillspad. Blanda i resten av ingredienserna