Veckans vegetariska - ugnsbakad spetskål Ugnsbakad. spetskål. - grymt gott. till både kött och fisk. olivolja. salt. fänkålsfrön. Sätt ugen på 100 grader. Skär vitkål i ca 2 cm tjocka skivor Elsas Skafferi
Vegetariska filodegsrullar Vegetariska filodegsrullar. 4 portioner / 12 stycken rullar. 250 g färska champinjoner, grovhackas. 2 morötter, skalas och grovrivs Livet Om Yarp
Veckans vegetariska: Butternutrisotto med haricots verts När vi var i Åre förra helgen gjorde vi en väldigt god risotto med rostad butternutpumpa och haricots verts och den blev så god Sandras matkrypin
Vegetarisk måndag: krämig polenta med lök, svamp och rosmarin Polenta är lika lätt att göra som vanlig gröt, men den kräver samma uppmärksamhet som risottto - det vill säga att du vaktar den och rör om då och då Citroncest -
Vegetariska kroppkakor med butternut, quorn, lingon och grönkål Kika gärna in mina recept som är tänkta att skapa mättnad, möjlighet till intag av goda vitaminer och mineraler samt ge musklerna vad de behöver efter arbete Frida Harju