10 Cm purjolök hackas och fräses med köttfärsen +en brk krossade tomater. 1/2 gul paprika +1tomat hackas och läggs ovanpå köttfärsen. 10 Cm purjolök hackas och fräses med köttfärsen +en brk krossade tomater. 1/2 gul paprika +1tomat hackas och läggs ovanpå köttfärsen
Rör samman hackad fetaost, tomater, paprika och crème fraiche och grädde till en kräm. 2 dl Milda matgrädde 4 %. 1 förpackning Cocktailtomater ca 200 gr
Smörj en ugnsfast form och lägg tunna kasslerskivor i botten. Lägg sedan på broccolin. Stuvningen. Lägg svampen (utan spad) i en kastrull och låt det mesta av vätskan koka in
Strö över persilja och servera med tomatsallad. tomatsallad. Skala och skiva palsternacka och morot och koka dem nästan mjuka i saltat vatten i 5 minuter
) Nuförtiden tycker jag inte att man ser planksteken riktigt lika ofta på restauranger som man gjorde förr, men kanske att maträtten har hittat ut lite mer i folkhemmen