Vigsel

Vigsel

  • 2 Recept
Buffe
Rimmad sommarkyckling med kall örtig sås

Rimmad sommarkyckling med kall örtig sås

Härlig rätt som andas sommar. Kan ätas varm eller kall. 4-5 st kycklingfiléer, ca 500 gSaltlag1 l vatten4 msk salt1,5 msk socker1 st ingefära, liten bit torkad1 st lagerblad1 tsk rosmarin1 tsk timjanTill kokning1 st hönsbuljongtärning1 l vattenÖrtsås2 dl lätt crème fraiche0,5 dl gräslök, hackad0,5 dl dill, hackad0,5 tsk citronskal, rivet1 krm saltpepppar, nymaldkokt potatis, lättkokta grönsaker1
Rimmad kyckling – perfekt till buffé

Rimmad kyckling – perfekt till buffé

Planerar du någon form av buffé iår så måste vi tipsa om rimmad kyckling. Gör den på färsk fin kycklingfile och det hela blir en saftig och god kyckling som du med lätthet kan förbreda dagen innan och bara ta fram och servera kall