Ett tips på en god kall kyckling som görs kvällen innan den ska serveras, perfekttillbuffébordet. På buffébordettill studenten fanns också fläskfilé, pastasallad och goda ostar
Supergott tillbehörtillkyckling, fläsk och fisk. Vi hade kålen till steam buns och dagen efter till ”asiatisk salladsbowl” med sallad, tomat, fläsk, koriander, lime, inlagd rödlök och inlagd gurka
Skär kycklingen i lagom stora bitar lägg i pannan, salta och peppra. Börja med att sätta på vattnet till pastan och koka pastan enl anvisning på förpackningen
Min potatisotto lagade jag till under tiden kycklingen var i ugnen och den passade perfekt. Härmed konstateras att jag har lagat till den godaste kycklingen någonsin
Av det som blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blev det ”Kyckling i ugn med mango chutney och sambal oelek” blev perfekttill oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Koka tills de är mjuka. Den här stod på buffébordet och blev najs. Låt stå kallt fram till servering. Vi gjorde den dagen innan så den fick gosa ihop sig
Det fick bli kyckling med smak av dragon och bacon. Hade allt som behövdes till en lördags meny. Häll såsen över kycklingen och rör ner hälften av baconet, koka upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.