Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 1 msk olja salt och peppar 2 msk kapris 1 citron 2 dl crème fraiche 4 benfria fläskkotletter 1 msk smör eller margarin 250 g broccoli 1/2 isbergssallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Min gjutjärnsgryta är fantastisk. Jag minns inte när jag åt såhär mört och saftigt kött senast. Efter 2,5 timme i ugnen föll det isär av ett lätt tryck med gaffeln
Ännu ett supergott recept från Jamie Oliver. Här använde jag fläskotletter istället för fisk och eftersom koriander inte är någon favorit här hemma så blev det färsk rosmarin och timjan, funkade fin fin =) Hela rätten går på ca 15-20 minuter att göra
Gör så här. Koka ihop samtliga ingredienser till glazen och låt svalna. Salta och peppra köttet rejält. Tänk på att det är en stor köttbit som behöver mycket salt och peppar