Varje sommar brukar jag göra minst en omgång av denna potatissallad. Salladen blir som allra bäst om man gör den några timmar innan den ska ätas eller helst dagen innan
Låt salladen stå minst några timmar och suga in, rör runt några gånger under tiden. För bästa resultat bör salladen helst göras en eller två dagar innan
På helgens buffé fanns det även en matig sallad som jag gjort och som serverades lite småljummen. Lägg ut all salladen, skär rödlöken i tunna strimlor och lägg ut över salladen, lägg sedan ut ägghalvor, sparris och avsluta med att strö över baconet
Då är det skönt att slänga ihop en god och lätt sallad när man kommer hem. Denna sallad för dig till en mysig uteservering en solig försommardag i Visbys innerstad
Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera. För mig började det med att jag ville göra en sallad med tonfisk och ägg, lite nicoiseinspirerat
Till lunch idag blev det en av mina favoriter i kategorin marockansk sallad. salladsblad. I vanliga fall så brukar jag bara blanda ihop allt i en stor skål och då hackar jag även salladsbladen och äggen i mindre bitar men det "marockanska sättet" att servera rätten på är som på bilderna ovan