För att undvika risken att tjata ut höstens stadiga epitet på mat - mustig - så bjuder jag här på en MUMSTIG och rustik gryta som kokas ihop med salsiccia, nötfärs, champinjoner, rödvin, rödlök, chili, vitlök, tomatpuré och rosmarin i ugnen
Skiva bacona i små bitar, stek och låt det sedan dra på papper så att fettet försvinner. Sprid röran på hönökakan i två lager, sedan ska tomaterna och osten på
Lägg hälften av fyllningen på första lagret. Man kan även ha lite tomat under osten om man vill det. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor 2 paket bacon
Rulla ihop lövbiffen genom att först vika över en liten del över fyllningen, vik sedan in sidorna så att fyllningen hålls på plats och fortsätt sedan att rulla ihop till en rulle
Ett tips är att göra väldigt mycket sås för den här såsen finns det ingen som ogillar. När såsen sen är klar lägger man i rulladerna i såsen och maten är därmed redo att serveras
Rulla ihop lövbiffarna, bind upp med bindgarn och en kvist timjan för varje rullad. Gör så här. Skala och hacka schalottenlöken och bacon i mindre bitar
Jag har snöat in mig på rullader. ) Denna gång blev det lövbiffsrullader. Mums. Här är receptet på Baconlindade lövbiffsrullader med chilikryddad färskost