Oxfilé med potatisrosor och portvinsstekt svamp (mjölkfri) Så gott vi åt på nyårsafton. Svampen och det kallrökta fläsket som ligger och gosar till sig i portvin är helt magisk Nicklas Kokbok
Oxfilé med rotgrönsker o falsk bea 2 pers. Skala o dela valfria rotgrönsaker (ca 500g sammanlagt ), ringa över olivolja o strö på salt o timjan o rosta i 35-40 min på 225 grader , vill du ha broccoli så skär ca 100g men spara broccolin tills det e 15 min kvar o släng in dom då Jordgubb o Lime
Marinerad Oxfilé Rör samman sherry och 3 msk olivolja i en liten skål. Skala och pressa ner vitlöksklyftorna. Krydda med salt, peppar och cayennepeppar Matklubben.nu
Sojamarinerad Oxfilé En rätt med asiatisk touch. 4 personer. 8 hg oxfilé. 1/2 kg rotselleri. 1 ask med krasse. 1 kruka koriander. Creme Fraiche Lars-Eriks genväg till gourmetmat