För ett frasigt pajskal är det bäst att inte knåda för länge. Lägg köttfärsen i pajskalet. Låt pajskalet stå i kylskåp i ca 30 minuter. Förgrädda pajskalet i mitten av ugnen i ca 10 minuterna. Tillsätt eventuellt lite vatten och låt puttra i 5-10 minuter, så mycket vatten som möjligt ska ha kokat bort
Hela receptet på middag ska ni få imorgon förmiddag. Färska, kritvita champinjoner kan jag inte motstå om de finns i affären, speciellt om dom är extra små
Jag funderar även på hur jag ska tillaga kalkonen som jag hade tänkt att bjuda på julafton. Mmmm, letar runt efter recept och så småningom ska jag nog komma fram till något smaskigt
Dags att bli lite nyttigare igen veckan efter påskhelgen. Det blev mycket godis här hemma i år och även jag åt en del, jag som normalt sett inte frestas särskilt mycket av godis
Jag känner mig inte riktigt som en LCHF-are, då jag inte äter så mycket fett eller protein som andra gör inom LCHF (jag är ingen fettfanatiker, för jag tror inte på att man ska äta för mycket fett heller)
Grönsakspaj och salladFörr åt vi ofta paj med vanligt vetemjölsskal men sonen var aldrig särskilt förtjust i det och vi insåg ganska snart att det var den torra kanten som han inte gillade