Testar att baka lite annorlunda bröd, detta bröd är både glutenfritt och passar de som äter Lchf. Vispa ner äggsmeten, det smälta smöret och yoghurten i de torra
Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans med kycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Denna gryta går snabbt att tillaga och jag serverar den oftast med jasminris. Vad gör man inte för att "förskona" sina familjemedlemmar från en sådan god och nyttig grönsak
Mixa ihop samtliga ingredienser och forma till små bollar som du trycker ut på plåten. 2 dl havregryn (jag tog en blandning av råg och havre). 2 dl havregryn (jag tog en blandning av råg och havre)
Jag har alltid varit skeptisk till det här med sötningsmedel, men vill ändå testa fram recept som fungerar bra för Diabetiker och andra som har problem med blodsockersvängningar
Låt svalna och servera med färska bär eller sockerfri jordgubbsylt. Om man vill göra en mindre kaka kan man dela receptet på 4 delar och använda en springform på 12 cm i stället för en stor på 28 cm, vilket jag gjorde
Jag tycker om det och kan rekommendera det här receptet. Receptet hämtat från boken LCHF husmanskost av Anna HallénLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
det är bra att ha i håret, på huden och såklart också att äta. Det vart ingen överraskning att maken som älskar allt med kokos även älskade dessa men de gick även hem hos mig som inte är en så stor beundrare av vanliga bounty som man kan hitta i godishyllan
Kolan ska bli så slät som möjligt och helst inga bitar. Skär upp i bitar och förvara i kylskåp. Tryck ut kolan på cashewbotten och låt stå i frysen ca 1 timme