Med dessa goda hälsosmarta och smakrika bollar önskar jag er en riktigt fin PÅSK. Jag älskar dessa bollar i alla dess smaker och former, just till denna helg och påsk så blev det jordnötssmak och chokladsmak
Glutenfrittlantbröd. Gott med glutenfritt. Det är så roligt att experimentera med glutenfri bakning, ibland blir det totalt misslyckat, det måste vi erkänna, med när det blir sådär himla bra som man hade önskat, då vill man bara fortsätta att dona i köket och baka fler bröd
Men idag blir det ett riktigt gott glutenfrittmatbröd. Allt det tycker jag det här brödet uppfyller. Ta brödet ur formen, och grädda vidare en halvtimme
Brödet blev väldigt gott och barnen uppskattade det mycket, men jag tyckte det var lite pyssligt. Jag skulle inte använda en helt naturligt mjölmix till det här brödet
Glutenfrittbröd är verkligen inte det lättaste att få till, det brukar bli ganska kompakt och skumgummiliknande och oftast inte ett dugg likt "vanligt" bröd som vi är vana vid
Blev ett mörkt glutenfrittbröd också förra helgen. Det här tyckte jag var såå gott att jag bra kan göra det åt hemmafolket trots att det är glutenfritt, alltså rekommenderar verkligen det här receptet
Recept - Bröd med Teffmjöl - Glutenfritt & Laktosfritt. Att kliva upp på morgonen medan det fortfarande är mörkt ute och baka bröd = Fin start på dagen
Brödet är helt mjölk- och glutenfritt och består enbart av ett fåtal ingredienser. Här är receptet på ett riktigt gott och matigt bröd som är enkelt och snabbt att göra