Om man blandar det till en röra, funkar det till fisk. Lägg ner fisken, droppa över lite olivolja. Lägg ett smörpapper över formen och bädda in formen, ungefär som ett överkast (så blir fisken saftigare)
Sätt ugnen på 225°. Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och krydda med citronpeppar. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och blanda med créme fraiche, majonnäs, dill och gräslök
Lägg torsken i en kastrull och häll i vatten så att all fisk täcks av vattnet. Om man använder torskfiléer lägger man i dem hela i kastrullen, använder man djupfryst torsk kan man dela "fiskblocket" i fyra delar innan man lägger ned fisken i kastrullen
Pressa ur vattnet från spenaten och stek ihop med löken, smula över fiskbuljong. Fisk,. 4 st frysta laxfiléer 1 gullök1 vitlöksklyfta3 dl vitvin1 dl vatten3 dl grädde2 fiskbuljongtärning 450 gr bladspenatSaltSvartpeppar maizena Gör såhär Tina spenaten och laxen. 2 fiskbuljongtärning
♥ Ca 280-300 gram valfri vit fisk. Salta/peppra, lägg,på citronskivorna och häll på lite vatten + buljongen, låt puttra under lock tills fisken faller sönder - brukar ta ungefär 30 min. -) Ca 280-300 gram valfri vit fisk. Salta/peppra, lägg,på citronskivorna och häll på lite vatten + buljongen, låt puttra under lock tills fisken faller sönder - brukar ta ungefär 30 min
Vi äter fisk minst en gång i veckan, och det finns så många olika rätter att testa. Jag serverade fisken med potatismos, kokta morötter, skivad gurka och basilika