Det är naturligt glutenfrittoch är rikt på bland annat zink, järn och magnesium. Jag är en riktig brödmänniska, så för mig är det viktigt att brödet smakar gott och har en bra textur
Det här med vänner – när man är vuxen och hittar nya vänner i samma stad man bor i, och man bara undrar hur det kommer sig att man inte känt denne hela livet
De naturligt glutenfria frallorna har alla härliga bra egenskaper man vill ha i ett fullkornsbröd som man äter till vardags – högt näringsinnehåll, fiberrikt, lätt att baka, segt och saftigt och fullt av smak
Smakrikt gott hälsobröd. 1 msk brödkryddor (kummin, fänkål, anis). Blanda allt i en bunke och låt stå och svälla i ca 15 min. 1 msk brödkryddor (kummin, fänkål, anis)
Jag och mamma gjorde scones i helgen men då hade jag både havregryn och filmjölk i. Havregryn är det inte alla som tål och därför bytte jag ut det till boveteflingor och ersatte filmjölken med iMat till dagens scones