Här kommer en trerätters meny till nyår för 19 smartpoints. Det gäller återigen att planera. Menyn består av en god förrätt för 5 smartpoints, varmrätten har 10 smartpoints och efterrätten har 4 smartpoints
Vissa maträtter hänger bara på ingredienserna. Ibland får man unna sig en god bit rökt lax, stenbitsrommen - det är bara att uppgradera sig till sikrom eller löjrom eller laxrom
Vi är tre familjer som nu har turats om att hålla i Nyårsfirandet i sex år. Det blir en maffig köttbit att servera på nyårsfesten eller helgens middagsbjudning
Det börjar vankas dags för cykelfest i vår by. och jag har blivit tilldelad förrätt i år. Det är jag och en vännina som står som arrangörer och vi kan stolt berätta att iår är det 153 personer som ska vara med på vår Cykelfest
På nyårsafton lagade jag en fyrarättersmiddag som faktiskt blev riktigt riktigt bra. Jag tycker så mycket om tilltugg och förrätter att jag skulle kunna leva enkom på dem, och det var väl delvis anledningen till att vi hade två förrätter på nyår
På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Hursomhelst så provade jag ett nytt recept till förrätt på nyårsafton och tack och lov så föll det väl ut
Lättsamma drinkpinnar, både att göra och att äta, och är praktiskt att servera till välkomstdrink under tiden man väntar på att studenten ska komma hem
Nyårsafton är den kväll då man gärna unnar sig något extra gott och lyxigt. Nu börjar 2016 lida mot sitt slut och det är dags att fundera på nyårsmenyn. Nyårsmeny 2016
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering
Som vår nyårsafton 2013, som såg ut så här. Hej vänner. Tänk att det redan är årets sista dag imorgon. Vi har fyllt kylskåpet med en massa massa gott och jag ska alldeles straxt börja baka på en tårta som ska bli morgondagens efterrätt