Fläskfilé med mango chutney sås har jag gjort flera gånger men med kyckling var första gången igår. Jag älskar ju i och för sig kyckling i alla dess former så jag är inte så svårflörtad när det gäller just det men jag lovar det här är riktigt gott
Ett av Leos önskemål på middag kan va kyckling i sås. Grädde/creme fraiche/soja/kalvfond som värms(för att inte skära sej) hällts över strimlad kyckling som går klart i ugnen
Skär kycklingfiléerna i lagom stora bitar. Stek kycklingen i smör i en varm panna, salta och peppra. När kycklingen är genomstekt rör ner vatten, crème fraiche, soja och buljongtärning
Dragon är en av mina favoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kyckling i dragonsås med knaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
Jag kan ärligt säga att detta är första gången jag äter så saftig kyckling. Som ni alla säkert vet så är det är lätt hänt att kyckling blir torr, men i denna rätten så slipper man det och får istället riktigt saftig och mör kyckling