4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lägg fisken i ugnssäker form. Bre den röda såsen över fisken. Vit fisk med fetaost/tomat/basilikatäcke (ca 6-7 personer). 800 g färsk torsk eller annan vit fisk. Grädda i ugnen på 175 grader i ca 20 min eller tills fisken är genomgjord. 800 g färsk torsk eller annan vit fisk
Lägg fisken i en smord ugnsfast form. Fördela över fisken och lägg tomater runt om. Baka i ugnen i ca 20 minuter tills fisken är klar. 300 g vit fiskfilé
Melkers sjömanstorsk Ingredienser / inköpslista + - 800 g Norsk Torskfilé 3 st lök, gul 12 st potatis 33 cl öl 1 st lagerblad salt peppar 1 tärning grönsaksbuljong Se andra recept »
Rensa och filéa fisken. Lägg fisken i smörad kastrull. Lägg på lock och sjud fisken 5-10 minuter. 1 kg fisk - röding eller laxöring. 1 dl fiskbuljong. 1 kg fisk - röding eller laxöring pressad citron 1 knippe dill, finhackad 1 dl fiskbuljong 2 dl vispgrädde salt och svartpeppar