Det vimlar av crostinivarianter här på bloggen och här kommer faktiskt en till. en riktig sommarvariant som jag bjöd på när Maria, Daniel och Otto kom på middag
Söndag 19 juni 2016. Vår största och viktigaste fråga igår var vad vi skulle laga för gott för att fira att vår mat- och bakblogg Livsnjutarnas Gourmetkök fyllde 5 år
En mycket trevlig kväll blev det igår med god mat och dryck, mycket prat, och lekande barn tills två av dem däckade i ett rum och våra två kom och satt hos oss i soffan en stund innan vi cyklade hemåt
Påskvecka på intåg och jag kan verkligen inte fatta att vi redan är där. Vart tar tiden vägen. Trädknoppar tittar fram och i rabatterna skjuter det fart
Nu börjar denna härliga helg lida mot sitt slut och en ny arbetsvecka ska ta sin början. Efter gårdagens schlagerparty och alla förberedelser inför den har jag i dag mest bara tagit det lugnt, plockat undan lite, diskat lite och druckit enormt många koppar te
Fredag, men ingen vanlig fredag. Vi tar en långhelg i Stockholm med shopping, god mat och avkoppling. Jag hoppas på en riktig feel-good-helg efter en otrolig stressig början på hösten som toppats av en förkylning nu i veckan
Dags för ett inlägg eller vad säger ni. ). Hade hem en gäng härliga brudar för ett tag sedan. Som drinktilltugg bjöd jag på de här läckra små ihopplockade
Receptet är från Tidningen Land som jag hittade hos min mamma i veckan som varit. Det blev lite extra lyx till eftermiddagens fika för de var jättegoda
Blir chokladen för tjock efter ett tag när du doppat några bollar tillsätt då lite matolja i den smälta chokladen så blir den rinnigare igen, observera bara att det ska vara en smakfri olja och inte oliv eller liknande