Marianne hör lite julen till och de här små tryfflarna är ett måste på julafton hemma hos oss. Busenkla är dom att göra också, min 6-åriga dotter hjälpte glatt till att rulla tryfflarna i florsocker
Insåg när jag skulle döpa denna kladdkaka att skumbollen har väldigt många namn - gräddbulle, mums-mums, kokosboll, kokosmunk, kokostopp, ja det finns nog fler
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en skål och sikta ner i smeten. Tillsätt vattnet och blanda försiktigt ihop till en smet
Jag gjorde Tommy Myllymäkis “Världens godaste äppelsmulpaj” igår. Och den är verkligen jättegod. “Hemligheten är rikligt med flingsalt som lyfter fram smakerna lite extra samt ger en pikant, saltig kontrast till sötman”, beskriver han