Låt degen vila i kylen i minst 30 minuter. 7 Låt pop-tartsen stå i frysen i 20 minuter. Grädda kakorna mitt i ugnen i 20–22 minuter, eller tills de har fått en lätt gyllenbrun färg
Smula sönder brödet och sätt det i en djup skål och fyll den med mjölk och låt det ligga i ca 10 min så att brödet suger åt sig mjölken. Tillsätt sen kryddorna och låt det ligga i ca 5 min till så att brödet suger åt sig kryddorna med. Låt dem stekas i 200 grader i ca 20 minuter
Skär av ett lock på tomaterna och gröp ur dem. Ställ tomaterna upp och ner att rinna av. Sila bort överflödig fruktsaft ur "urgröpet" och hacka det som blir kvar
35-45 minuter, tills kakans yta och kanterna fått en aning färg. Ifall du tycker att 3 msk limesaft är för mycket kan du minska på mängden, jag tyckte dock att det var en passlig mängd och kakan blev härligt söt sur
Rönnbärsgele blev en succé, så jag fick blodad tand och vill laga mera. Egentligen tycker jag ju inte sååå mycket om att laga nått med mycket socker, och marmelad innehåller ju massor med socker
Jag låter det stå så i vatten i cirka 5 minuter innan jag rör om och eventuellt tillsätter ännu mer vatten. Sen körde jag in den i mikron i 2 minuter, rör om och sedan ner med kokosoljan och rör om
Så det var ett ganska självklart val att bjuda på det i går när Olivia fyllde år och gästerna skulle komma mindre än en timme efter att jag kom hem från jobbet