Halloumi- och pestopaj 1 förp pajdeg 1 klyfta vitlök 1 zucchini (stor) 2 förp körsbärstomater 1 förp halloumiost salt peppar www.koket.se
Räkpaj ur boken 6 kilo på 6 veckor, av Ulrika Davidsson och Ola LauritzsonPajdeg av vetemjöl är godare än pajdeg av sojamjöl, men det är roligt att testa något nytt ibland, särskilt som det är nyttigare justnujusthar
RäkpajPajdeg3 dl vetemjöl 100 g flytande margarin 1,5 dl riven ost, 17% 3 msk vatten. 3 dl vetemjöl. 100 g flytande margarin www.koket.se
Kantarellpaj med brie Fördela svamp och lök i pajskalet. Grädda mitt i ugnen ca 25 minuter tills äggstanningen stannat och pajen har fin färg. Ta ut och låt pajen sätta sig 5–10 minuter innan du serverar med sallad Svt