Jag exprimenterade lite och fick faktiskt fram ett trevligt resultat. 200 g skållade och skalade mandlarsom jag maldeC. a 3 msk sukrinEn skvätt gräddeDetta rörde jag först ihop och smakadeav med lite pressad limeTill denna smet tillsatte jag4 rutor hackad 85% mörk choklad1 äggEfter att ha blandat samman allt till en smet, rullade jag bollar och lapå plåt. 200 g skållade och skalade mandlar
Igår när jag och Algot var ensamma hemma gjorde jag chokladbollar som vi fikade med. Jag får mycket inspiration från Instagram (jag heter @erika_bjorklund där) och från andras bloggar
Vispa i ägget, blanda med kokosen och kardemumman till en grynig massa. Ställ formen i ugnen i 200 grader tills kokosen är gyllenbrun och hård. 150 g hallon och blåbär
I helgen hade vi brunch för att fira Arturs födelsedag för mina föräldrar och min systers familj (då hans familj är svårare att samla ihop, tar vi det firandet vid ett senare tillfälle)
Vispa äggen och sötning pösigt. Tillsätt kokosmjölken och smöret i äggsmeten och blanda det. Smöra en ugnfastform (helst en sådan du kan ta av "väggarna" på) och ha ett tunt lager kokosflingor eller mandelmjöl i botten
Där ska jag vara över natten och ska bli riktigt mysigt. Eftersom det blir lite svårt att ta med sig något som är känsligt mot både förflyttning och temperatur, gör jag ingen tårta, utan kommer ta med mig lite enklare bakverk