Mina brysselkål ansade jag och kokade i 5 minuter, sedan skar jag dom i halvor, stekte dom i lite smör och tillsatte någon matsked citronsaft och knappt en matsked råsocker och lät dom karamellisera lite
Gokväll i stugorna igen. Vad gör ni ikväll. Myser i soffan. tittar film. Äter ni nåt gott. Här är vi precis hemknomna och knökmätta efter den grekiska buffén tidigare idag så nån mer lagad mat blir det inte
Dagens enkla men otroligt goda middag blev en gammal klassiker som vi gör lite då och då (men nu var det länge sedan) med lite olika smaksättningar, i dag valde vi den "vanliga" enkla varianten
Fisk i krämig dillsås. Här kommer ett recept på en snabb fiskgryta. Ingredienser 4-6 port. 2 pkt hokifiléer3 st morötter1 knippe dill3 msk smör3 msk mjöl4 dl vatten 3 dl grädde1-2 fiskbuljongtärningarSalt Vitpeppar Gör såhär Tina fisken och dela i ca 2 cm tjocka skivor
Det blev lite här är ditt kylskåp idag men det blev inte så dumt för det. Vill du göra en snabb variation på samma tema så byt ut yoghurten i såsen mot Cremé fraiche och klicka såsen ovanpå fisken när du ugnsbakar den så får du en varm sås istället
Hittade ett kakrecept i min hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen. Kommer inte ihåg var receptet kommer ifrån eller varför den heter just dansk drömkaka men det som jag antagligen föll för i receptet och som fick mig att lägga det i sparahögen var nog farinsockret i toppingen som ger kokosen lite extra god och knäckig smak