2 burkar5 hg päron, skalade och skurna i små bitar (knappt ett kilo oskalade)1,5 dl vatten1 vaniljstång1 tsk pressad citronsaft5 g riven färsk ingefära3,5 dl syltsockerknappt 1 tsk atamon (konserveringsmedel)Koka päronbitar tillsammans med vatten, vaniljfrön, vaniljstång, citronsaft och riven ingefära tills päronen är mjuka
God kväll på er. Då var det midsommarafton imorgon. ) Mysigt. Vi hoppas på bra väder så att vi kan åka iväg på lite traditionellt midsommarfirande med dans runt midsommarstång och picknick
Jag skrev tidare idag om kakaosmör, och jag har även testat att göra choklad utav det. Det var himla enkelt att göra och går att anpassa precis så att det blir som man själv vill ha det
Hej nya vecka. Hoppas din måndag börjat på bästa sätt. Min har börjat ganska lugnt med en frukost och en morgonpromenad o nu sitter jag och dricker en kaffe och ska ge er ett nytt recept tänkte jag Ett ”nyttigt” sådant dessutom