-) ) och för att inte det skulle gå till spillo blev det en kycklinggratäng på det som fanns hemma. Vi hade en massa överblivet kokt ris i kylen från gårdagen (någon tänkte lite fel
Jag har snurrat in på kyckling just nu om ni inte redan märkt det. Till skillnad mot köttgrytor så brukar jag vid kycklinggrytor steka kycklingen precis genomstekt först, göra såsen för sig och sen lägga i kycklingen och låta puttra en stund
Supergod kyckling som jag fick smaka på. Alla kyckling älskare bör testa detta. Lägg i kycklingfiléerna, krydda med citronpeppar och smula över buljongen
Creme fraiche, grädde, ost, sweet chilisås, pressade vitlöksklyftor och kycklingfond. Lägg kyckling och bacon i en ugnsfast form, häll blandningen över
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Hacka alla grönsaker (förutom vitlöken) och kycklingfilen. I en separat stekpanna hettar du olja, hacka ingefäran och fräs den snabbt, häll i kycklingen
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan