Skala och finhacka löken. Skiva champinjonerna. Skala och skiva vitlöken mycket tunt. Häll i crème fraichen i en stor kastrull och sätt på spisen för sjudning (3an eller 4an)
Servera med ris eller ugnsstekt potatis. 4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna. 4 kycklingfiléer
Strimla kassler och fräs den i smör tillsammans med den finhackade löken. Vänd ner grädde, crème fraiche, philadelphiaost och chilisås, smaka av med lite salt och peppar
funkar även med räkor. Tillsätt kräftosten o saften från den halva citronen o låt puttra i 5 min , tillsätt resten utom kräftstjärtarna o smaka av med salt o peppar. Låt allt få små koka i 10 min medans pastan kokar, häll i kräftstjärtarna o rör om
En enkel och god pastasåsmedKyckling. Strimla kycklingfileérna (eller stek dem hela och skiva dem sen), i med pressad vitlök, paprika och champinjoner och låt fräsa mjuka
Dragon och dijon tycker jag är bra smaker tillsammans, så också i denna pastasås. I kväll fick grillad kyckling ha huvudrollen i middagen, den tillsammans med dijonsenap och torkad dragon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.