Ugn. 175°/150°. Krossa kexen, gärna i matberedare och blanda med smält smör. Tryck ut i en rund form med löstagbar botten och grädda i 175° i 10 minuter
Cheesecake är en storfavorit hos mig, framförallt om man får den sådär lyxigt krämig i mitten. När jag var i Dallas i maj åt vi på Cheesecake Factory och jag såklart "tvungen" att prova en bit och av alla tusen olika smakkombinationer föll valet på en citroncheesecake med marängtopping
Glad Lucia på er. Har ni ätit några lussekatter idag. Jag har inte bakat några i år, men jag kan ju inte låta Lucia passera utan att ha ätit något med saffran, så därför tog jag tag i saken direkt imorse och bakade havregrynsgröt med just saffran
Detta måste nog vara en av de enklaste kolapajerna att göra. Du behöver. 1 burk kondenserad mjölk125 g magarin3 dl mjölBörja med att koka upp vatten i en stor kastrull, lägg sedan i burken med kondenserad mjölk i vattnet utan att öppna burken
Rabarber-Maräng PajGlutenfri, Mjölkfri, Laktosfri. Jag älskar lemon-meringue pie, men även om den syrliga smaken av citron är god, är jag mer förtjust i våra egna rabarber
I julklapp fick jag Stora boken om naturligt glutenfri bakning av Karolina Tegelaar, en fantastisk bok om hur man bakar goda naturligt glutenfria bakverk