Emelies födelsedag. 17 mars 2017 @ 17. 15. Ej klart recept. Jag gjorde iordning Mandelbotten dagen innan och frös in och dagen därpå gjorde jag iordning alla fyllningar samtidigt (ja inte exakt samtidigt), först när alla fyllningar var på avsvalning rörde jag ihop hallonmoussen och påbörjade montering
Ta fram den form eller formar du ska använda. Välj antingen en långpanna ca 20x35 cm och klä den med bakplåtspapper eller också väljer du två runda formar med löstagbar kant, ca 20 cm i diameter som du smörjer och bröar
Doppa toppen av en klubbpinne i taget i chokladen och stoppa in pinnen till hälften i chokladbollen. Låt chokladen stelna tills pinnarna sitter fast ordentligt och doppa sedan cake popsen helt i chokladen
vit choklad eller mörk choklad att doppa i. Ta fram dom ur frysen och doppa i den smälta chokladen. Lägg en cake pop på en gaffel, doppa i chokladen så att den täcks helt, ta upp den liggandes på gaffeln och dra sen gaffeln mot kanten av skålen så att överflödig choklad rinner tillbaka ner i skålen