Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Bryn köttfärs och i Milda flytande margarin i en stekpanna. Låt tomatpurén fräsa med ett par minuter. Häll i Milda cuisine och vatten, låt köttfärssåsen koka 5 minuter
Salta och peppra köttet. Stek kottletterna några minuter tillsammans med vitlöken, häll sen på matlagningsgrädde och smaksätt med soya, finhackad chili, kryddor och fond
Börja koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Starta ugnen på 225 grader. Hacka lök och vitlök och stek tillsammans med färsen tills den är klar
Sätt ugnen på 200°C. Skär vitkålen i småbitar och stek den i smör och sirap tills den blir mjuk. Lägg köttfärsen i en bunke och blanda den med 6 dl mjölk
Eftersom det inte finns så mycket spännande att blogga om nu när jag är sjuk tänkte jag passa på att dela med mig av receptet till den goda smörgåstårtan mamma jämt har gjort