min kokbok

min kokbok

  • 13 Recept
Semmelkladdkaka

Semmelkladdkaka

Så här kommer min variant på den. Häll över smeten i formen ca 20 – 22 och ställ in i mitten av ugnen i cirka 18-22 minuter
"ANGELNRONES LJUVLIGA AVOCADORÖRA..."

"ANGELNRONES LJUVLIGA AVOCADORÖRA..."

e som enligt gammal skrock är en otursdag, men jag har precis som några av mina vänner - räknat det som en redig turdag
Tre enkla förrätter

Tre enkla förrätter

Gratinera i 200 grader 5-10 min. Grädda i ugnen på 200 grader i 15–20 minuter. 5-10 min T. Tre enkla förrätter
FLÄSKFILÉ MED MASCARPONE OCH MANGO CHUTNEY

FLÄSKFILÉ MED MASCARPONE OCH MANGO CHUTNEY

40 minuter. Det här receptet blev jag rekommenderad att laga, och det blev jag så klart nyfiken på. Jag gillar ju gratänger och grytor som är lätta att laga och gärna med lite sting i såsen
Sega havrerutor

Sega havrerutor

Grädda kakan mitt i ugnen i 15-18 min. Så var jullovet slut och dom stora barnen har återvänt till ”normala” rutiner och en ny jobbvecka för en annan
Farmors rutor

Farmors rutor

Har länge velat baka denna kaka som påminner mig om barndomen och min farmor framför allt. Jag och min bror brukade strösa runt med våra små kusiner och när vi kom hem så doftade hela köket vanilj och mannagrynsgröt
Nyttiga snickersrutor

Nyttiga snickersrutor

fullproppad med vitaminer och nyttiga fetter. crammed with vitamins and healthy fats. Jag bakade mina i en fyrkantig form på 10×15 cm och receptet räcker till ca 6 stycken stora eller 12 stycken små hälsosamma snickersrutor. I baked mine in a square shape baking pan of 10 × 15 cm and the recipe is enough for about 6 bih pieces or 12 small of healthy snickers bars
Kit Kat och M&M tårta

Kit Kat och M&M tårta

Min inspiration till denna tårta fick jag inne hos den underbara bloggen Passion for baking , en helt suveränt bra blogg som ni absolut måste besöka

Mjuk bigarråkaka

Bred ut smeten jämnt i formen, strö över choklad och bär och grädda kakan i nedre delen av ugnen 40-45 minuter
Mandelpaj med körsbär

Mandelpaj med körsbär

Mina kommentarer. Odenses Bakmassa smakade björnklister, vilket är gott i mindre mängder, men här tog det helt överhanden och hela kakan kändes artificiell
Bigarråer i massor

Bigarråer i massor

Blanda bärmassan, citronsaften och syltsockret i en gryta och koka i 4 minuter. I dag har jag varit ute i solen som de flesta svenskar brukar när det är vackert väder