Torsdagsoppan idag var en grönkålssoppa som jag snabbakade ett bröd till. En bakpulverdeg som det blev fyra brödkakor av var precis lagom till oss två här i hushållet
Stompa är mjuka och goda tunnbröd som gräddas i stekpannan. Degen har ingen jästid, eftersom den innehåller bikarbonat istället för vanlig jäst, vilket gör att bröden går väldigt snabbt att baka
Det här afrikanska stekpannebrödet är jätteenkelt att baka. Det innehåller ingen jäst, och har därför ingen jästid, vilket gör det till ett snabbakat bröd
Indiskt naan bröd. Naan bröd / Nan bröd. Överallt kunde jag läsa att det var näst intill omöjligt att göra bra nanbröd utan en riktig indisk tandoor – koleldad lerugn
Ur viktminskningssyn kanske man inte ska äta fröknäcken varje dag fast det är Lchf utan göra som jag unna sig nån g när brödsuget tar över eller göra sånt här fröbröd till ex soppa eller till frukost kvällsmat nån g ibland
När brödet har fått färg på sig, lite gyllene brunt, tar du ut det. Värm ugnen till 250°, när du stoppar in brödet sänker du till 220°. Värm ugnen till 250° och när brödet åker in sänker du till 220°
Gillar du småfrallor till frukost på helgen. Du kanske redan har ett favoritrecept, men om du inte har det så kommer här ett lika busenkelt som fanastiskt gott recept