Fiskbiffar- Grovhacka 1 bit purjolök så att du får ca 1 dl. Ta bort eventuella ben ur fisken och lägg den i en matberedare tillsammans med löken, chilin, ingefäran, 2 ägg, saften från 1 lime, 1 1/4 tsk salt och 3 krm svartpeppar
Servera den frasiga fiskbiffen nystekt. 4 portioner. 600 g sejfilé, skär i små bitar 1 kg mjölig potatis, skala och koka 1 kruka dill 1 dl + 1 dl vispgrädde 1 msk smör 3 dl mjölk 250 g frysta gröna ärtor ströbröd eller pancos salt & peppar SALLAD
Härom dagen ändrade jag lite på mitt standardrecept för fiskgratäng. Lägg tomater, broccoli och bladspenat i botten på en ugnfast form och den tinade fisken ovanpå
Ingredienser Portioner. 2 450 g potatis (gärna cecile) 1 msk riven färsk pepparrot 1/2 citron 1/2 gurka 2 salladslökar 1 ask färsk dill 1 hjärtsallad ca 400 g koljafilé 50 g smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen