Ett recept ur Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Detta är ju en riktig klassiker. Gott. Förr har jag alltid gjort dillstuvad potatis, men det var även gott med gräslök
Här och nu ska det dock bli mat, och grillmat närmare bestämt. Fast, nja, ok, just detta är inte grillmat i sig, men det är det absolut bästa tillbehöret till grillmiddagen om ni frågar mig - hasselbackspotatis
Blanda mjölk, grädde, pressad vitlök, aromat, salt, vitpeppar och lökpulver i en stor gryta. 2 tsk aromat (kan ersättas med ca ½ - 1 tsk salt). 2 tsk aromat (kan ersättas med ca ½ - 1 tsk salt)
Jag hade även tomat och lök med lite olivolja, fetaost, flingsalt och peppar till. 3-4 kycklingfileér 4 pers10-12 färska champinjoner1 röd paprika1 ask philadelphiaost2 dl grädde4-5 msk pesto2 msk honungsalt,pepparDela kycklingen i mindre bitar och stek så den får färg