En fräsch och god sallad som passar till det mesta och som klarar sig fint i kylen i några dagar. Den smakar som bäst när den fått gotta till sig några timmar eller dagen därpå
Mums så gott det var. Så gott. Rabarberna växer så det knakar i trädgården. Jag passade på att testa ett nytt recept på nyttig smulpaj till mellanmål idag
Målet är att på sikt slippa räkna kcal men nu gör jag det och det är så många recept därute på “nyttiga efterrätter” enligt LCHF osv som är massor av kcal i så det gäller att inte bara äta allt som verkar “nyttigt” för att det heter LCHF, Paleo eller något annat
behöver jag nämna att detta var innan jag började träna styrketräning och började leva hälsosamt. Kladdkakor äter jag inte ofta numera och jag har försökt testa några nyttiga varianter, men det har aldrig blivit riktigt bra och jag har inte fått till den där kladdiga och kletiga konsistensen
Såå god och mättande, lite söt i smaken och enkel att göra. kanel och kardemumma. Sätt ugnen på 225gr, mosa bananerna med stavmixer, blanda med äggen och smaksätt. Häll i ugnsfast form och grädda i 15 minuter
Knäck äggen & tillsätt honungen i en skål och. Tillsätt keso och. Rena proteinbomben till fikat istället för söta bullar & kakor, då kan jag tipsa om denna goda kaka som dessutom är nyttig
Men, här är får du i dig bara hälften av kolhydraterna (varav dessa är långsammare tack vare fiberinnehåll), dubbelt så mycket protein och något mera fett, men detta är nyttigt fett
Vanligtvis är jag inget stort Fan av lussebullar men när jag såg ett halvöppet paket saffran på diskbänken och kände smaken av riktigt fluffiga, krämiga bullar i munnen (rent psykologiskt alltså) så sattes ugnen på i ett huj