Ett av mina favoritbröd för att det är lätt och snabbt att göra och gott. Jag brukar vika upp kanterna lite på bakplåtspappret runt om hela för att jag tycker det är enklare att få jämntjockt bröd på det sättet
Ett bröd som inte behöver jäsa innan gräddning. Låt sedan brödet svalna under bakduk på galler. Sätt sedan ugnen på 175 grader och baka brödet 40-50 minuter
Idag bjuder jag på receptet på mina otroligt goda havrefrallor. Jag har aldrig lyckats få till saftiga och luftiga bullar tidigare men nu gick det äntligen
Hembakad bröd är ju bara så gott. Brödet blev så gott och saftig. Överraskade barnen med lite nybakad efter att dom kommit hem från en lång dag i skolan
Det här lättbakade frukostbrödet måste ni bara testa för det är verkligen supergott . Det här lättbakade frukostbrödet måste ni bara testa för det är verkligen supergott
Smörj och bröa en 2 l form med rågmjöl. Lös jästen i vattnet, rör ned alla andra ingredienser. Lägg smeten i den bröade formen, strö lite rågmjöl på toppen och tryck ned smeten i formen