Moccaparfait Parfait4 äggulor 1 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 1 msk snabbkaffepulver 3 dl vispgrädde. Sås1,5 dl vispgrädde 1 msk strösocker 100 g mörk choklad www.koket.se
Laxpaket med potatis och sandefjordsås Paket400 g kallrökt lax, i skivor 1 purjolök, skuren i grova skivor 12 delikatesspotatisar, skrubbade och kokta 50 g smör 0,5 kruka dill, grovt skuren salt bakplåtspapper www.koket.se
Toskansk lax Smörslungad färskpotatis0,5 kg färskpotatis 25 g smör, rumsvarmt 0,5 dl färsk gräslök, hackad flingsalt www.koket.se
Stekt torskrygg med rostade grönsaker och pepparrotssmör 1. Sätt ugnen på 200 grader och ta fram smöret. 2. Rostade grönsaker. Skala och skär palsternacka och morot i stavar MatHem
Morots- och halloumibiffar Biffar250 g morot 1 halloumiost, ca 200 g 2 ägg 0,75 dl ströbröd 1 krm chiliflakes salt svartpeppar, nymalen olivolja www.koket.se
Parmesangratinerad torsk Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram torskfilé 100 gram parmesanost , riven 2 dl crème fraiche 1 st vitlöksklyfta(or) 0,25 st citron(er) , saften från ca 2 klyftor 1 tsk basilika , torkad 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar Sallad 250 gram morötter 0,5 st zucchini 0 st olja 0 st vinäger Tillbehör 4 dl couscous , el www.tasteline.com
Medelhavspaj 3 dl vetemjöl. 1125 g Arla® Svenskt Smör. 12 msk vatten. 1250 g bladspenat. 12 hackade vitlöksklyftor. 1Arla® Svenskt Smör Arla