Vilt

Vilt

  • 1 Recept
Viltfärsbiffar med rostad potatis och parmesankräm

Viltfärsbiffar med rostad potatis och parmesankräm

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Biffar 500 gram älgfärs 2 st ägg 0,5 dl crème fraiche , naturell 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 msk olivolja 1 msk smör Rostad potatis 500 gram potatis(ar) 600 gram sötpotatis(ar) 2 klyfta(or) vitlök 2 msk olivolja 1 krm salt 0,5 kruka(or) färsk basilika Parmesankräm 100 gram parmesanost , el