Jag är en tjatig papegoja, men jag älskar min Crock-Pot Slow Cooker. Bara att hiva ner ingredienserna på morgonen, allt sköter sig själv och sedan kan du servera världens godaste maträtt på kvällen efter en stressig dag på jobbet
Egentligen borde all köttfärssås vara slökokt/långkokt. Att försöka göra en god köttfärssås snabbt är bara dumt, för smakerna hinner verkligen inte gosa ihop sig som sig bör
Vad sägs om att hela middagen blir färdig på samma gång. Här ligger potatisen och blir färdig i såsen, så du behöver inte ställa dig och skala potatis när du kommer hem
Jag tycker om att laga och baka sådant som är enkelt att lyckas med. Det behöver inte innebära att det måste gå snabbt, utan kan lika gärna innebära att det kräver liten arbetsinsats
Att lyckas göra glutenfria pannkakor utan att använda färdiga mjölmixer är inte alltid helt enkelt. Åtminstone inte om man vill efterlikna ”vanliga” pannkakor – de flesta recept jag stött på och testat har varit helt utan alternativa mjölsorter (helt baserat på ägg, någon sorts mjölk och fiberhusk) alternativt gjorts på kokos- eller mandelmjöl
Vispa ihop alla ingredienser till en smet och låt svälla ca 10 minuter. Bryn matfettet i en stekpanna. Häll i ¾ - 1 dl av smeten och bred ut den något så att pannkakorna inte blir för tjocka