Ytterligare ett brödbak har blivit av, den här gången långpannebröd med linfrön. Jag kan nog nästan säga att det här brödet är mitt favoritbröd, för riktigt gott är det verkligen
Lepinja/ somun är ett bröd som serveras på Balkan oftast med cevapcici och pljeskavice. Brödet heter olika beroende på var man kommer ifrån och ofta är det rutmönstrat på toppen
Idag tänkte jag ta och dela med mig av ett superenkelt och supergott bröd som man gör i långpanna. Det kallas syrianskt bröd och jag sprang på det på Öppna förskolan där de bakar det titt som tätt
Formfranska är ett bröd som går ganska snabbt att baka själv så det brukar jag göra ibland, skiva upp och sen frysa in för att ta fram och rosta på morgonen
Jag kan ju inte bara göra kakor, glass och tårtor, bröd måste vi ju ha också. Nu råkade det bli så att vi hade helt slut på brödet i fredags, det händer väldigt sällen och jag orkade inte heller bråka med alla andra på ICA en fredags eftermiddag för en brödlimpas skull