Kockens tips från Fredrik Gustafsson – Kolsyrad vit chokladmousse Den här moussen går otroligt fort att göra och man får in massa luft med kolsyrepatroner som ger en bubblig konsistens Vardag med Nordefors
Kockens tips från Fredrik Gustafsson – Mousse på gröna äpplen, vaniljinkokt blekselleri, persiljecurd, sellerisorbet samt lavendelconsommé Just nu har jag lite extra kärlek till grönsaker och försöker att utmana mig lite och använda dem i desserterVardag med Nordefors
Kockens tips från Fredrik Gustafsson – Omvänd cheesecake med blåbär, färskostskum och limeglass Hej alla sommarglada. Hoppas att ni alla mår kanon. Jag har fullt upp och mer kommer det att bli. Sommarrushen är i full fart men min kreativa sida blomstrar Vardag med Nordefors
Kockens tips med Fredrik Gustafsson – Baka sponge i mikrovågsugnen – Vaniljsponge och Chokladsponge Det är något som jag använder mig lite av i mina desserter. Hej hallå alla vänner. Hoppas det är bra med er Vardag med Nordefors
Honeycomb Honeycomb. är i grunden en seg, krispig och söt godis. Går att ätas som sådan, men blir. extra god när man doppar den i choklad Hovkonditorn
Jordgubbsemulsion med pepparsponge... Hej matfolket. Här har du en riktigt god sommardessert med en jordgubbsemulsion. En emulsion är en blandning av två vätskor som normalt inte blandas take your thyme