Hej min vän. Tycker du om kål. Morötter. Okej, bra. Läs vidare så kommer du strax infinna dig i ditt kök tillagandes världens godaste (jag loooovar) cole slaw
Lite mindre avancerad matstyling, minst sagt. Tillsätt övriga ingredienser utom ärtorna i grytan, rör om och låt småputtra under lock till morötter och lök är mjuka - ca 30-45 minuter - då du tar upp dom ur grytan. När ca 30 minuter återstår lägger du i ärtorna. Kokboken som receptet finns i är en upplaga av Bonniers kokbok, den allra första upplagan från 1960 faktiskt men i nytryck från 1980. Att boken är från 1960 syns tydligt när man bläddrar i den och tittar på bilderna, det är lika mycket en kokbok som en historiebok och det är så otroligt roligt att titta och läsa i gamla kokböcker. Tillsätt övriga ingredienser utom ärtorna i grytan, rör om och låt småputtra under lock till morötter och lök är mjuka - ca 30-45 minuter - då du tar upp dom ur grytan. När ca 30 minuter återstår lägger du i ärtorna
Ställ dem i ugnen på 225 grader i ca 30-45 minuter, beroende på hur tjock filén är. Om ni inte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan
Tillaga i 200 grader i ca 20-30 min eller tills kycklingen är helt genomstekt. Fredag och heeelg. Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag
Stek laxen i 200 grader i ca 20-30 min. ca 20-30 min. Dagen middag blev laxfilé som steks i ugnen på saltbädd, pressad potatis och en god kall romsås med räkor mmmmmmm så gott