Blanda såsen med den nykokta pastan. 400 g penne-pasta. 1400 g penne-pasta 300 g oxfilé 3 msk smör 4 dl grädde 3 dl kraftig oxbuljong 0,5 dl konjak 1 kvist färsk timjan 1 gul lök salt och svartpepparKoka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på paketet
250 g pasta rigatoni. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1
Blanda samman den väl avrunna pastan med köttfärsen och lägg det i en smord eldfast form. Dela spaghettin i mindre bitar och koka den i lättsaltat vatten
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Lägg hälften av pastan i en smord ugnsfast form. Lägg på resten av pastan, köttfärssås och avsluta med béchamelsås
Tillsätt kokt fullkornspasta och servera genast. 300 gram fullkornspasta. 1. Fräs lök och vitlök i oljan. Skär tomater i bitar och tillsätt dem efter 2 minuter