Min bakbok

Min bakbok

  • 3 Recept
Silviakaka

Silviakaka

Låt det bubbla några minuter under omrörning. Enligt receptet ska man grädda i 20 minuter men i min ugn tog det längre tid, det blir ju olika beroende på hur stor plåt man har också
Godaste semlorna någonsin!

Godaste semlorna någonsin!

Blanda sedan det med vetemjöl och kör det i en matberedare på mellan fart tills fördegen gått ihop till en lös deg, låt vila i ca 15 min. Blanda i resterande ingredienser i fördegen och kör någon minut på låg hastighet sen lite snabbare i ca 6 – 8 minuter tills degen är välblandad och ser glansig ut på ytan. Grädda mitt i ugnen på 250 grader och sänk direkt när du stoppat in bullarna till 200 grader och grädda i ca 8-9 min. 8-9 min Mandel fyllning
Flödebollar

Flödebollar

10- 12 min. 6-8 minutter til skummet bliver ”fast”.  . Flødeboller. 01. september 2011 kl. 18. 00 på DR1ca. 20 stk. Kransekagemasse