Nu kommer ett hejdundrande gott recept ni verkligen ska lägga på minnet. Detta åt vi tidigare ikväll och jag kan säga att det ligger som bomull i magen just nu
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rostade rotfrukter. Skala rotfrukterna och skär dem i mindre bitar. Lägg på en plåt och tillsätt olja och salt efter smak
Ny vecka och svarta huset är redan fullt med folk. Här dammsugas, torkas, tvättas och saneras det för fullt och jag ska snart ge mig iväg så de får jobba ifred
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Helstekt svensk oxfilé med en grym rödvinssås, smörslungade haricoverts, potatisgratäng med västerbottensost och ett parmachips
Pluma känns lite som förra årets största grillöverraskning, såklart den hänger med även i år. För ganska exakt ett år sedan stod jag på en inspelning, dränkt i en underbar vårsol och grillade pluma
Du kanske tycker att soppor hör hösten och vintern till. Inte alls säger jag. Soppa passar precis lika bra en varm sommardag, det beror alldeles på vilken soppa man talar om
Denna krämiga allt i ett middag med köttbullar och tortellini är super god, enkel att göra och fördelen är att du lagar hela middagen i en och samma stekpanna