Glaze, allroundglaze Gör så här. Riv vitlöksklyftan fint, blanda med de övriga ingredienserna. Pensla på köttet minst tre gånger under grillningen Touchoftaste
Glazerad grillad fläskfilé i bit med rödvinsås Gör så här. Vispa ihop samtliga ingredienser till glazen. Smaksätt med salt och grovmalen svartpeppar. Skär fläskfilén i fyra lika stora bitar Touchoftaste
Entrecôte på spett med chiliteriyaki Gör så här. Skär ner jalapeño och grönsaker till chiliteriyaki i centermeterstora tärningar. Blanda tillsammans med resterande ingredienser i en tjockbottnad kastrull Touchoftaste
Yoghurtmarinad Blanda ingredienserna till marinaden i en skål. Lägg i köttet och blanda det väl med marinaden. Låt det stå kallt ca 5 timmar Milda.se
Plankstek med biff och bearnaise Dela potatisen i skivor så de kokar snabbare, täck med vatten och tillsätt ca 1 msk salt per l vatten Milda.se
Grillspett med sommarsmak För att få rolig önskad form på grillspetten använd ståltråd. Det går också bra att använda vanliga trägrillspett som först läggs i vatten Milda.se
Fiskpaket till grillen Riv 4 bitar aluminiumfolie (du kan behöva 2 bitar till varje paket), och pensla med lite olja i mitten på arken Milda.se
Helstekt oxfilé Ska ni äta oxfilé ikväll. Då kan jag rekommendera att helsteka oxfilén i ugnen, det är så smidigt och framför allt supergott LCHF till vardag och fest