Gillar man inte koriander är det baraatt hoppa över den. En bra guacamole är A & O. Det är det ultimata tillbehöret till taco som i alla fall jag inte kan vara utan på tacokvällen
De här pannkakorna blir jättegoda med bara äggvita i stället för helt ägg. Stek hellre på lite lägre temperatur än för hög eftersom att pannkakorna är söta av bananen och därför lätt bränns vid
Att baka sina egna tortillabröd blir osannolikt gott, de slår alla köpta bröd med hästlängder. Tortillabröden passar också alldeles utmärkt att använda som mjuka tunnbröd och fylla med någon god fyllning
Ett tips är att inte kavla dem för tunt och stek dem inte för länge heller, för då blir de hårda. Men det var lite svårt och pilligt att få dem fina och runda
Äntligen lördag. Jag ska unna mig lyxiga tilltugg ikväll efter en intensiv arbetsvecka. Här kommer tre av mina senaste favoriter, parmaskinkaknyten, caprese snittar och salamirullar
Frysta bär vätskar sig mer än färska och därför måste du ha i lite mer chiafrön. Ställ skålarna i kylen några timmar, helst över nattenför bäst konsistens på puddingen, ca 8 timmar
Missade ju att ge er ett fredastips förra veckan så jag får kompensera de med att tipsa er om ett dubbelt så gott recept nu då istället En fantastiskt god kladdkaka där sött möter salt
Därefter körde jag dem i airfryern föratt få extra krispig yta. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Nu kanske jag är en överdrivet entusiastisk frukostätare men jag börjar i alla fall ofta fundera på frukosten redan kvällen innan och det är också då jag också upptäcker att vi inte har något bröd hemma
Jag hade inte gjort syrensaft innan så jag googlade runt bland lite olika recept och satte sedan ihop de smasättningar jag tyckte lät goda (utan att veta hur syrenen i sig skulle smaka)
Får den för mycket färg är det baraatt täcka över den med lite aluminiumfolie. Smält det sedan försiktigt i en kastrull, tillsammans med några matskedar vatten
Du bara måste pröva om du har lite färsk basilika. Kanske föratt det påminner mig om Barilla tomatsås som jag ätit fler gånger än jag någonsin kommer att kunna räkna (fortfarande den absolut godast tomatsåsen som finns)
Den tar bara väldigt långa pauser. Efter att du rört sista gången så klicka lite av den sparade purén här och där ovanpå glassen och dra sedan med en sked föratt skapa ett fint mönster