Torsdag 20 oktober 2016. Jomen visst, ett blogginlägg är väl på tiden. Det är inte så att vi inte ätit mat sedan vi kom hem från Frankrikeresan (för övrigt en helt fantastisk resa som vi kommer att berätta om längre fram
Skön söndag, la oss sent i natt så sov en stund i morse, senare åkte vi till gymmet och tränade. Sista semesterdagen för min man men vi tjejer har en vecka kvar men närvädret är såhär tråkigt kan jag lika gärna gå in och jobba ett par dagar
Gott Nytt År. I år var det våran tur att ha nyårsmiddagen och detta serverades till varmrätt. Köttet. 700 gr putsad fläskfilé skäres i 3 cm tjocka skivor
Hej vänner,. Jag har tidigare gjort den här lax- och räklådan från Skaldeman med sparris, men den blir ju för trälig när den har varit i frysen, så jag rekommenderar att byta ut sparrisen till broccoli om ni inte tänker äta upp allt på en gång